Grafisch Ontwerp

Mijn creativitiet kunnen uiten met het ontwerpen van leuke dingen waar mensen van kunnen genieten, daar doe ik het voor. En dit kan heel breed gaan! Zowel zakelijke ontwerpen als persoonlijke ontwerpen.

Heb jij een bedrijf en wil je deze beter in de kijker zetten? Denk maar aan logo's, naamkaartjes, reclamebanners, advertenties, banners voor social media, ... Of heeft je evenement een affiche of flyers nodig?

Wil jij een mooie collage om bijvoorbeeld als canvas in je leefruimte te laten pronken of een fotoalbum met al je favoriete foto's? Of denk aan een uitnodiging voor een feest.

Al jaren laat ik mijn creativiteit de vrije loop met het maken van bewerkingen met Adobe Photoshop. In 2006 installeerde ik het programma voor het eerst en ben ik hier zelf mee beginnen 'spelen'. Ik heb ook een cursus Grafisch Ontwerp gevolgd waar ik naast Adobe Photoshop ook leerde werken met Adobe Illustrator en Adobe InDesign.

Bekijk hieronder zeker enkele bewerkingen die ik gemaakt heb!

Zakelijk

Logo's

Elk bedrijf heeft een logo nodig. Dit is hoe je klanten je bedrijf herkennen en onthouden.

Voorbeelden

Naamkaartjes

Een naamkaartje is handig om de gegevens van je bedrijf aan iemand door te geven. Deze kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig zijn.

Voorbeelden

Reclame

Om bekendheid te krijgen voor je bedrijf of evenement is reclame maken belangrijk. Denk aan reclamebanners, advertenties, affiches & flyers.

Voorbeelden

Social media

Bij verschillende social media kan je op je pagina/profiel een banner en een profielfoto plaatsen om het geheel wat mooier te maken maar ook om informatie over te brengen. Daarnaast kan je op veel manieren reclame maken op social media. Ook voor deze ontwerpen kan je bij mij terecht.

Voorbeelden

Persoonlijk

Kaartjes

Een gepersonaliseerd kerstkaartje, een uitnodiging voor een trouw of ander feest, kortom een kaartje voor wat dan ook!

Voorbeelden

Collage's

Een collage of andere leuke bewerking met foto's van je gezin, huisdier, kinderen, ... Deze kan je bijvoorbeeld laten drukken om aan de muur te hangen!

Voorbeelden

Fotoalbums

Een leuk fotoalbum met al je favoriete foto's van je gezin, je huisdier, een vakantie, een feest, ... Zo kan je altijd deze mooie momenten weer bovenhalen!

Prijs

Het ontwerpen van het fotoalbum kost 50€. Ik zal minstens 50 foto's nodig hebben. Het fotoalbum laten drukken kost 30€. Dit album heeft een fotokaft, is 21cm op 21cm groot en bevat 24 pagina's. Extra pagina's is mogelijk aan een meerprijs.

Voorbeelden